NOU: Epilare cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
OPENING: : Din 1 august lista programărilor pentru locația din Constanța este deschisă.

Tratamentul DERMALINFUSION® ★ Femei - Constanța

   Dermalinfusion este un tratament dermatologic 3 în 1, non-invaziv și brevetat. Caracterul său unic  vine din faptul că face simultan tot ceea ce este necesar pentru piele, astfel că nu poate fi asemănat cu niciun alt tratament existent pe piață.

Ce face?

Revigorează și reînoiește țesutul.

Curăță porii profund de impurități.

În funcție de nevoia tenului (antiage, luminozitate, curățare, hidratare- alegem împreună combinația perfectă).

Tratamentul DERMALINFUSION
Tratamentul DERMALINFUSION

Această intercalare de procese face ca acest tratament să fie potrivit pentru majoritatea tipurilor de ten. Mai mult decât atât, nu are nevoie de recuperare, ceea ce îl face eficient, confortabil și rapid.
Recomandăm ca cei care au un ten problematic (acnee în stare activă, rozacee în stadiu avansat, etc) să aibă avizul medicului dermatolog pentru acest tratament.
Vă punem la dispoziție următoarele tratamente ce conțin combinații de ingrediente active și vitamine care vă vor imbunătăți aspectul pielii (se pot combina câte două):

   Pentru pacienții care caută mai multă hidratare, volumizarea pielii și reducerea aspectului ridurilor fine. Prin ingredientele sale cheie și tehnologia ACQUACELL ™ ajută la promovarea sintezei naturale de colagen. Hialuronatul de sodiu fiind un derivat al acidului hialuronic are o greutate moleculară mai mică și este deci absorbit mai ușor în pori, reducând  semnele de îmbătrânire.

   Pentru pacienții care caută ingrediente antioxidante și doresc să prevină fotodeteriorarea. Prin combo-ul vitaminelor E și un derivat stabil al vitaminei C (fosfat de ascorbil de sodiu, 5%), îmbunătățit cu extract de semințe de struguri, protejează împotriva radicalilor liberi, ajută la producerea sintezei de colagen. Este de asemenea antiinflamator și hidratează pielea.

   Pentru pacieții care caută sa își imbunătățească tonul pielii. Un tratament ideal pentru ten cu pete pigmentare și piele ternă, ce are la bază o combinație de peptide, derivat de vitamina C și extract de rădăcină de licorice. Ajută la reglarea supra-producției de pigment, crește strălucirea pielii și are efect antioxidant.

   Este tratamentul ideal al tenului gras și mixt cu pori dilatați, încărcați cu impurități. Ingredientele cheie sunt acidul salicilic, bakuchiol și uleiul de oregano. Bakuchiol este un ingredient natural care stabilizează retinolul și îi potențează efectele anti-aging, în timp ce reduce iritația și inflamația pielii. La fel ca retinolul, acționează pentru a reduce semnele de îmbătrânire a pielii: linii fine, riduri și pete. Ajută la curățarea porilor, la reglarea supraproducției de sebum precum și la reducerea roșeței.

Tratamentul DERMALINFUSION
TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:
  • ten încărcat, pori dilatați, exces de sebum, puncte negre
  • acnee, cicatrici postacneice
  • ten deshidratat, tern, fără luminozitate
  • riduri
  • melasmă
  • ten matur cu riduri
RECOMANDĂRI

Recomandări înainte și după procedură

• Nu folosiți retinol / niacinamide cu 5-7 zile înainte de procedură.
• Nu ați urmat un tratament medicamentos cu roacutan/acutan în ultimele 6 luni.
• Nu aveți machiaj pe ten. Dacă acest lucru nu este posibil, vă rugăm să ajungeți cu 15 minute mai devreme pentru a avea timp să vă demachiați.

• După procedură nu aplicați machiaj pe ten.
• După procedură veți folosi cremă cu protecție solară SPF 50+.
Evitați expunerea la soare înainte și după tratament.
• În cazul în care suferiți de acnee severă/rozacee/inflamație/ alte afecțiuni ale tenului în stare avansată aceasta procedură se va efectua numai cu recomandarea scrisă din partea unui medic dermatolog.
• Dacă aveți predispoziție la apariția herpesului pe zona tratată, trebuie sa luați preventiv tratament. Zonele cu herpes activ vor fi evitate.
• Pielea poate prezenta senzație de strangere temporară, roseața sau umflături ușoare care dispar în cateva ore, în funcție de sensibilitatea pielii dvs.

Dermalinfusion Before After