Disclaimer: Ședințele de TEST pentru epilare definitivă nu se cumulează cu alte zone. Se poate face o singură ședința test. Vă mulțumim!
PROMO: Remodelare Corporala - o ședință (30 minute) --> 200 RON

Contact

  Program
  Luni – Duminică
  09 – 21

  Strada Lânăriei nr. 90
  Sector 4, București
  office@dermaprocenter.ro
  0771 401 788
  Pentru programări telefonice
  (Luni – Duminică 10 – 20)

  Recenzii

  Puteți împărtăși experiența dvs. în centrul nostru aici:

  Raluca Alexandra Marta
  Raluca Alexandra Marta
  29/01/2023
  Servicii de calitate si personal extrem de amabil. Rezultatele au fost vizibile inca de la prima ședință. Recomand cu mare drag si plăcere.
  Maria Taisia DOLCU
  Maria Taisia DOLCU
  29/01/2023
  Recomand cu cea mai mare încredere serviciile centrului Derma Pro Center! Au o echipă minunată, dornică să ofere clienților servicii la cele mai înalte standarde de calitate. Sunt la ședința 8 de depilare definitivă din cele 10 recomandate și pot afirma cu certitudine ca a fost cea mai buna investiție din viața asta. Vă ador! Mulțumesc mult!
  Mădălina Matei
  Mădălina Matei
  28/01/2023
  Merg dela de 1 an la ședințele de epilare și sunt foarte multumita. Atmosfera super frumoasa și fetele foarte drăguțe. Mulțumesc Derma Pro Center!
  Lidia Monica
  Lidia Monica
  27/01/2023
  De fiecare dată revin cu drag și mă bucură faptul că încă mai sunt oameni care își fac meseria cu drag și înclinație către client! Mulțumesc echipei pentru că are răbdare să îmi explice nedumeririle mele privind procedurile pe care le fac la clinică!
  Maria Slincu
  Maria Slincu
  26/01/2023
  Recomand cu încredere.
  Madalina Dobre
  Madalina Dobre
  25/01/2023
  O experienta foarte placuta. Fetele care lucreaza sunt super calde si te fac sa revii cu placere. Sunt super profesionale si atente cu tine in timpul procedurilor. Dupa 2 sedinte am vazut rezultate, acum fiind la 5 sunt super multumita ca am ales sa apelez la ei.
  Vanessa —
  Vanessa —
  21/01/2023
  Toată experiența a fost de nota 10 - personalul a fost foarte amabil și atent cu nevoile mele pe toata durata tratamentului. Rezultatele au apărut încă din a treia ședința (epilare cu laser). Sunt extrem de mulțumită de tot parcursul tratamentului și cu siguranța voi reveni si pentru alte servicii. ❤️
  Diana Govoreanu
  Diana Govoreanu
  19/01/2023
  Recomand cu toată încrederea serviciile acestei clinici! Epilarea definitiva in cadrul acesteia a fost una dintre cele mai bune alegeri, întrucât rezultatele mi au depășit așteptările. Totodată, întreg personalul lucrează profesional, dă dovadă de înțelegere și este foarte primitor.
  Silivestru Irene Maria
  Silivestru Irene Maria
  11/01/2023
  Am apelat la epilarea definitiva si sunt multumita de rezultate. Personal amabil si atent la nevoile clientilor. Curat si bine amplasat.
  Iulius Slt
  Iulius Slt
  19/01/2023
  recomandă
  Servicii de foarte buna calitate . Recomand !
  Tiţa Georgiana
  Tiţa Georgiana
  18/01/2023
  recomandă
  Recomand cu încredere ! Sunt foarte mulțumită de rezultatele oferite 💕
  Elena Stanciu
  Elena Stanciu
  23/12/2022
  recomandă
  Recomand din suflet acest centru, staff-ul este super amiabil, te ajuta cu orice nelamurire ai avea, chiar si cu programarea sa fie atunci cand clientul isi doreste! Am mers la dermalinfusion si la epilare definitiva! Urmeaza sa ma programez si la Venus Legacy! 10/10 ❤️
  Asiana Peng
  Asiana Peng
  12/12/2022
  recomandă
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (RECOMAND) (Serviciile pentru care am optat sunt: epilarea definitivă cu laser și tratamentul de remodelare corporală cu VenusLegacy). 5 stele, 5 motive: - Locație ușor accesibilă din orice parte a Bucureștiului, locuri de parcare la discreție. - Întreg staff-ul este foarte amabil, tânăr și cu o bogată experiență specifică fiecărui serviciu ales. - Prețuri mici, având în vedere aparatura, condițiile și experiența staff-ului. Iar rezultatele mult peste măsura așteptărilor - Un mare plus, cafeluța este demențială mai ales atunci când nu am apucat să o servesc înainte de a pleca de acasă. - Clinica este foarte curată și bine îngrijită.
  Anne Georgelin-Niculae
  Anne Georgelin-Niculae
  01/12/2022
  recomandă
  Este cel mai tare centru estetic din Bucuresti, pentru ca beneficiaza de Venus Legacy, un aparat magic, pur si simplu magic ! 🥰Multumesc fetelor, sunteti cele mai tari magiciene 😍!
  Bălănică Robert
  Bălănică Robert
  29/11/2022
  recomandă
  Dupa dermalinfusion, pielea fetei mele s-a schimbat total. Preturile sunt ok iar personalul foarte prietenos
  Noemi Demeter
  Noemi Demeter
  18/10/2022
  recomandă
  Voi acorda 5 stele acestei clinici pentru increderea pe care mi-au castigat-o dea lungul timpului. Daca ar fi sa recomand o terapauta, lista ar fi prea lunga. Imi place ca mereu se face un efort pentru a mi se oferi posibilitate de programare asa cum imi este comod mie, putand sa vin la terapeuta disponibila, cu siguranta ca tratamentul va decurge la acelasi nivel! 🖤
  Jeni Călărașu
  Jeni Călărașu
  19/08/2022
  recomandă
  Am fost la DermaPro pentru epilare definitiva și pentru tratament de laxitate a pielii cu Vesus Legacy. Fetele sunt toate foarte bine pregătite și foarte drăguțe, salonul foarte curat, rezultatele sunt uimitoare încă de la primele ședințe. Recomand cu toată încrederea ❤️❤️❤️
  Nicola Burnea
  Nicola Burnea
  11/08/2022
  recomandă
  Sunt foarte mulțumită atât de epilarea definitivă cât și de tratamentul DERMALINFUSION Rezultatele se văd de la prima ședință! Recomand cu încredere!
  Ada Ioana
  Ada Ioana
  24/06/2022
  recomandă
  Am fost impresionata de personalul de la Derma Pro Center, foarte bine pregatit, si de faptul ca rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta! Recomand cu incredere!!!