NOU: Epilare cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
OPENING: : Din 1 august lista programărilor pentru locația din Constanța este deschisă.

Venus Legacy™ pentru reducerea în circumferință și reducerea celulitei ★ Bărbați

Venus Legacy™ folosește Radiofrecvența Multipolară și Câmpurile Electromagnetice Pulsate pentru a stimula încălzirea în profunzime a țesutului. Acest proces ajută la regenerarea fibrelor de colagen și  elastina, naturale pielii, dar și la micșorarea volumului celulelor grase. În același timp, un vacuum pulsat (VariPulse) atrage delicat în aplicator țesutul, făcând tratamentul mai confortabil și permițând energiei să circule în profunzime. Rezultatul constă într-un corp remodelat și redefinit și o piele mai fermă, fără celulită și riduri.

1. Reducerea celulitei

Venus Legacy acționează foarte eficient asupra celulitei, prin actiunea sinergica a RF si PEMF asupra septurile fibroase , iar VariPulse-ul activeaza circulația si accelerează drenajul.

Pe măsură ce îmbătrâniți, corpul dumneavoastră începe să producă mai puțin colagen și să stocheze mai multa grăsime – în cele din urmă duce la celulită, riduri, pielea lăsată și alte semne de îmbătrânire. Venus Legacy™ folosește căldura pentru a stimula în mod natural producția de colagen și a descompune celulele grase, care elimină celulita.

 

2. Contur și slăbire localizată – contouring & sculpting

 • Reduce circumferința zonelor tratate cu pana la 7,5 cm.
 • Conturează si tonifiază corpul

RF Multi-polară ce stimulează fibroblastele in timp ce PEMF induce proliferarea acestora prin eliberarea factorului de crestere FG-2

Venus Legacy este aparatul aprobat de FDA, care utilizează tehnologia 4D. Aceasta combină radiofrecvența multi-polară, câmpuri electro-magnetice pulsate și tehnologia VariPulse cu feedback termal în timp real.

Cu ajutorul tratamentului Venus Legacy vei obține toate aceste beneficii fără durere și nu va fi necesară perioada de recuperare.  Aparatul este sigur pentru orice tip de piele.

Venus Legacy reprezintă o alternativă high-tech perfectă la unele metode chirurgicale de remodelare corporală, diferența fiind aceea că nu provoacă durere și nu necesită perioade lungi de recuperare extinse. Rezultatele, în schimb, sunt cele visate: un corp tonifiat, o piele netedă, o redefinire frumoasă a corpului, prin reducerea circumferințelor și a celulitei.

Tratamentul Venus Legacy poate fi folosit pentru mai multe zone ale corpului: abdomen, fese, coapse, gambe, genunchi, spate, brațe sau gușă.

Venus Legacy™
Venus Legacy Before After
Folosim tehnologia Venus Legacy pentru:
 • diminuarea ridurilor;
 • netezirea pielii feței, a gâtului și a corpului;
 • remodelare corporală non-chirurgicală;
 • reducerea circumferinței taliei;
 • conturarea și tonifierea corpului;
 • diminuarea celulitei în zonele tratate;
 • îmbunătățirea texturii pielii, chiar de la primele ședințe;
 • îmbunătățirea circulației sangvine;
 • tratarea laxității pielii.

Experiența Venus Legacy este benefică și potrivită pentru orice persoană care dorește să scape de celulită excesivă sau să diminueze centimetri în zone țintă, în mod eficient și fără durere.

Metoda Venus Legacy este ideală pentru persoanele care, deși fac sport și urmează o dietă, nu pot să scape de celulită de pe corp.

Tratamentul Venus Legacy:
 • Stimulează colagenul și strânge pielea lăsată de pe pomeți, pentru un profil bine conturat;
 • Reduce lichidele din jurul ochilor, oferindu-ți un aspect întinerit;
 • Reduce liniile zâmbetului și ridurile din jurul gurii;
 • Tonifiază brațele pentru un aspect mai ferm;
 • Tonifiază linia gâtului, pentru mai multă suplețe și fermitate;
 • Conturează și strânge abdomenul pentru un aspect plat și definit;
 • Tonifiază zonele tip buzunare de grăsime din apropierea bustului;
 • Reduce celulita de pe picioare și circumferința acestora, conturându-le forma.

 

Înainte de tratament

Înainte de tratament asigurați-vă că pielea dvs. este curată.
Nu aplicați loțiuni, creme sau machiaj înainte de tratament. Îndepărtați toate bijuteriile din zona tratată.
Pe zona tratata nu trebuie să fi făcut epilare definitivă cu 7 zile înainte de procedură. Evitați epilarea definitivă și 7 zile dupa procedura cu Venus Legacy.
Evitați solarul 72 ore înainte și după tratament.

Cum decurge tratamentul?

Se curăță zona tratată după care se aplică un gel pe bază de glicerină. Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea  va atinge temperatura necesară și va rămâne în intervalul respectiv.

Acest tratament este complet nedureros, ba chiar asemănat deseori cu un masaj confortabil. Majoritatea pacientilor susțin că tratamentul de remodelare corporală cu RadioFrecvență se simte ca un masaj cu pietre calde.

Terapeutul va menține un ritm plăcut, încet și constant pe suprafața tratată, cu mișcări aleatorii, asigurându-se că întreaga zonă este acoperită uniform.

Pe măsură ce creștem temperatura pielii, în funcție de nivelul de căldură pe care îl puteți tolera, celulele adipoase scad în volum.  Când este utilizată funcția VariPulse, pe măsură ce aplicatorul se mișcă pe zona de tratament, veți simți pe piele o aspirație blândă, ca un vid. RadioFrecvența transmite în piele unde electromagnetice la o adâncime de 4 – 6 mm de suprafața cutanată ceea ce face să crească temperatura epidermei până la 44 ° C iar astfel Venus Legacy 2.0 impulsionează micșorarea celulelor de grăsime și va stimula producția de colagen nou.

Pentru tonifierea pielii lăsate, colagenul este stimulat la 39 – 40°C, temperatură la care acționează pentru a strânge pielea și a reduce circumferința. Dar ca să declanșăm topirea grăsimii, trebuie să depășim pragul de 42°C, iar ideal ar fi să menținem 43 – 44°C, în funcție de gradul de suportabilitate, 45°C fiind limita maximă admisă. Venus Legacy 2.0 asigură prin tehnologia VariPulse un mecanism de răcire a aerului în piele, iar tratamentul nu comportă niciun disconfort.

Tratamentele sunt confortabile. Nivelul de căldură și aspirație poate fi ușor ajustat pentru confortul dvs.

 

Cât durează tratamentul?

Tratamentul durează între 30 și 60 de minute, în funcție de zonă.

 

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților necesită 6-8 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde în funcție de necesitățile fiecărei persoane.

 

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se efectuează saptămânal.

 

După tratament

Zona de tratament poate părea puțin înroșită și caldă la atingere, dar acest lucru va dispărea în 1-2 ore. Puteți reveni la programul dvs. zilnic imediat după tratament.
Evitați solarul 72 ore după sesiune.
Nu faceți epilare definitivă pe zona tratată 7 zile după sesiune.
Nu este necesar un timp de recuperare și se poate aplica loțiune de corp imediat după tratament.

CONTRAINDICAȚII
 • Inflamație activă și / sau infecție în zona de tratament
 • Actual sau istoric de cancer
 • Boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din zona de tratament care este declanșată de căldură (de exemplu, herpes)
 • Un defibrilator intern / stimulator cardiac
 • Implanturi metalice (cu excepția celor dentare) în zona de tratament
 • Tulburare necontrolată a glandei tiroide
 • Varice în zona de tratament
 • Gravida sau este supusă unei proceduri de fertilizare in vitro
 • Boli autoimune legate de piele
 • Implanturi de silicon și / sau injecții în zona de tratament
 • Diabet
 • Istoric AVC
 • Oprirea medicațiilor care pot cauza fotosensibilitate cu 7-10 zile zile înainte de tratament, inclusiv medicația topică (creme cu retinol, retin A, acid salicilic, etc)

Toate fotografiile cu rezultate sunt de la pacienți reali.

* Rezultatele tratamentului individual pot varia.

Pentru rezultate optime trebuie sa va hidratati foarte bine, atat in ziua tratamentului cat si in zilele urmatoare. Încălzirea țesuturilor accelerează natural metabolismul grăsimii care se transformă în grăsime lichidă, iar din celulele adipoase grasimea este eliberată în matricea extracelulară de unde este eliminată de organism prin limfă, transpirație și urină. De aceea este important sa ne hidratam.

DISCLAIMER

Radiofrecvența generează căldură care este vasodilatatoare.
Efecte secundare posibile » Echimoze ( vânătăi ) localizate, timp de câteva zile.