NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Am tatuaje sau alunițe. Îmi pot face epilare definitivă? 

Dorești să începi tratamentul cu epilare laser, dar ești îngrijorat de faptul că ți-ar putea afecta alunițele? Sau te-ai abținut de la tratament de teamă că tatuajele tale se vor deteriora? Ei bine, iată că venim cu vești bune pentru tine! 

Da, epilarea cu laser îți poate afecta alunițele. Alunițele conțin celule hiperpigmentate, care sunt conțin întotdeauna cantități mai mari de melanină decât pielea din jur. Când laserul este aplicat la nivelul pielii, raza acestuia este absorbită de pigment, fapt ce poate conduce la arderea pielii. 

Tocmai de aceea, terapeutul dumneavoastră va acorda întotdeauna un plus de atenție alunițelor și le va acoperi cu un creion alb, pentru a evita deteriorarea acestora. 

În cazul tatuajelor, acestea vor fi acoperite în timpul ședinței cu o banda adeziva medicinala, pentru a evita deteriorarea acestora ce consta de fapt în arderea lor. Se pot forma arsuri de gradul 2, 3 sau chiar 4 dacă se lucrează peste o zona cu tatuaj. Laserul va asimila cerneala neagră cu melanina din firul de păr şi se va concentra în zona respectivă.

Este important să menționați, în momentul în care vă programați pentru ședința de epilare definitivă, faptul că aveți alunițe sau tatuaje. Astfel, terapeutul poate aloca timpul necesar pentru a face procedura conformă. 

Am tatuaje sau alunițe. Îmi pot face epilare definitivă?