NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna aprilie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Avantaje epilare laser cu Motus Ax de la Deka

Epilarea laser cu Motus Ax de la Deka are mai multe avantaje, printre care se numără:

  1. Rezultate eficiente și de durată: Motus Ax este o tehnologie laser inovatoare, care permite eliminarea părului nedorit într-un mod mai eficient și mai precis decât alte tehnologii laser. Aceasta poate reduce considerabil cantitatea și grosimea firelor de păr, iar rezultatele pot fi de durată, ceea ce înseamnă că nu va mai fi necesară epilarea în mod regulat.
  2. Confort și siguranță: Datorită tehnologiei sale inovatoare, Motus Ax asigură un tratament confortabil și sigur pentru toți pacienții. Laserul emite o lumină pulsată, care poate fi personalizată în funcție de tipul de piele și de păr, pentru a minimiza disconfortul sau iritația pielii.
  3. Potrivit pentru toate tipurile de piele și păr: Motus Ax poate fi utilizat pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată sau închisă la culoare, ceea ce este un avantaj față de alte tehnologii laser. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata părul fin sau gros.
  4. Tratament rapid: Motus Ax permite tratamentul rapid al zonelor mai mari de piele, datorită tehnologiei sale inovatoare de răcire în timp real, care permite laserului să se miște continuu pe piele fără a fi nevoie să se oprească pentru răcirea zonei.
  5. Reacții adverse minime: Datorită faptului că Motus Ax utilizează o tehnologie inovatoare și sigură, reacțiile adverse sunt minime, iar recuperarea este rapidă.

În concluzie, Motus Ax de la Deka este o tehnologie laser inovatoare și sigură, care poate fi utilizată cu încredere pentru a elimina părul nedorit, oferind o serie de avantaje pentru pacienți.

epilare laser alexandrite deka
Epilare laser DEKA