NOU: Epilare cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
OPENING: : Din 1 august lista programărilor pentru locația din Constanța este deschisă.

Ce este celulita și cum o putem trata

Celulita este o afecțiune comună a pielii, care apare atunci când stratul de grăsime subcutanată de sub piele începe să se acumuleze în jurul țesutului conjunctiv, formând zone cu aspect “grunjos”. Cauzele exacte ale apariției celulitei nu sunt pe deplin înțelese, dar se consideră că sunt multiple factori care pot contribui la dezvoltarea acesteia, printre care se numără:

 1. Factori genetici: persoanele care au mostenit gene care determina o circulatie sanguina slaba sau depunerea de grasime mai pronuntata in anumite zone ale corpului sunt mai predispuse la aparitia celulitei.
 2. Vârsta: Odată cu înaintarea în vârstă, elasticitatea pielii scade, iar țesutul adipos subcutanat poate începe să se acumuleze și să formeze celulită.
 3. Sexul: Celulita este mai frecventă la femei decât la bărbați, deoarece femeile au un strat de grăsime subcutanată mai gros și un nivel mai ridicat de estrogen, care poate influența dezvoltarea celulitei.
 4. Nivelul de activitate fizică: O viață sedentară poate duce la acumularea de grăsime subcutanată și, astfel, la apariția celulitei.
 5. Alimentația: O dietă bogată în grăsimi și carbohidrați poate crește riscul de apariție a celulitei.
 6. Consumul de alcool și fumatul: Aceste obiceiuri nesănătoase pot afecta circulația sanguină și, astfel, pot contribui la dezvoltarea celulitei.
 7. Nivelul de hidratare: O hidratare insuficientă poate duce la acumularea de toxine în organism, ceea ce poate agrava celulita.

Este important de menționat că, deși acești factori pot contribui la apariția celulitei, aceasta poate apărea și la persoane care sunt active fizic și care au o alimentație sănătoasă.

Venus Legacy™ pentru reducerea în circumferință și reducerea celulitei
Black Friday Venus Legacy

TRATAMENTUL CELULITEI CU VENUS LEGASY

Există mai multe teorii privind fiziopatologia celulitei și au fost dezvoltate o serie de regimuri terapeutice diferite, de la tratamente topice la dispozitive mecanice sau bazate pe energie.  În centrul nostru puteți trata aceasta afecțiune inestetică a pielii cu ajutorul aparatului cu radiofrecvență multipolară VENUS LEGACY.

Tratamentul non-chirurgical al celulitei – Venus Legacy –  este alimentat de o tehnologie care ajută la micșorarea celulelor adipoase pentru a îmbunătăți aspectul umflăturilor și gropițelor și mai ales a aspectului neplăcut de „coajă de portocală”. Acest tip de tratament cu radiofrecvență a celulitei este foarte confortabil și poate fi personalizat pentru a viza celulita în orice stadiu. Însă pentru un rezultat optim și de durată sunt necesare urmatoarele indicații:

 • O serie de ședinte consecutive cu VENUS LEGACY (6-8 ședinte la interval de 7-10 zile)
 • Consumul de apă (cel puțin 2 L pe zi)
 • Eliminarea alimentelor grase, prăjite și a zahărului
 • Masajul anticelulitic
 • Antrenamente fizice

CÂT DUREAZĂ PROCEDURA

Fiecare ședintă durează 30 minute pentru fiecare zonă

PROCEDURA ESTE DUREROASĂ?

Nu, tratamentul cu Venus Legacy este nedureros. Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea atinge temperatura necesară și rămâne în intervalul respectiv de temperatură (43-44 grade). Dar dacă simțiți că este prea cald, spuneți operatorului și poate scădea ușor temperatura. Dacă tehnicianul folosește aplicatorul cu vacuum, veți simți, de asemenea, o aspirație ușoară pe piele, ca un aspirator de foarte mică putere pe zona tratată.

RECUPERAREA POST-TRATAMENT

După finalizarea tratamentului zona trată va fi caldă la atingere și puțin roșie. Tratamentul este confortabil și unii pacienți chiar au adormit în timpul procedurii.

Este important sa retineti ca celulita poate fi influentata de mai multi factori si poate necesita abordari multiple in tratament.