NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Programează-te împreună cu o prietenă la o ședința de DERMALINFUSION și beneficiați de prețul special de 350 RON (în loc de 430 RON). Promoție valabilă 21 ianuarie - 21 februarie.
PROMO: Epilare laser luna februarie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446

Ce mărţişoare mai iau anul acesta?

În câteva zile ne reîntâlnim cu primăvara. Ştim bine că odată cu ea vine şi întrebarea „Ce mărţişoare mai iau anul acesta?”

Dacă îţi doreşti să schimbi puţin dinamica şi să-i surprinzi cu ceva diferit poţi încerca un Gift Card Mărţişor pe care îl poţi personaliza cu o sumă sau cu un tratament din centrul nostru.

Poţi opta pentru un tratament facial de curăţare a tenului  DERMALINFUSION, pentru o sesiune de radiofrecvenţă VENUS LEGACY care ajută producţia naturală de elastină şi colagen sau pentru şedinţe de epilare laser. Ultima tehnologie adusă de noi este laserul natural Alexandrite de la DEKA Motus AX, ideal pentru persoanele sensibile la durere.

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la numărul 0771.401.788.

Gift card Epilare laser
Gift card Dermalinfusion
Gift card Venus Legacy