NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Cum slabim cu Venus Legacy

Cum ne ajută radiofrecvenţa multipolară Venus Legacy?

 

Venus Legacy este un dispozitiv medical non-invaziv care utilizează tehnologia radiofrecvenței și a magnetoterapiei pulsate pentru a îmbunătăți aspectul pielii și pentru a ajuta la reducerea celulitei. Deși acest tratament poate contribui la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea aspectului de “coajă de portocală”, este important să înțelegeți că Venus Legacy nu este un tratament exclusiv pentru slăbirea în greutate. În schimb, este mai degrabă un tratament pentru conturarea corpului și îmbunătățirea aspectului pielii.

Pentru a slăbi în greutate, trebuie să aveți în vedere aspectele fundamentale ale pierderii în greutate, care includ o dietă echilibrată și controlată caloric, exerciții fizice regulate și un stil de viață sănătos. Venus Legacy poate fi utilizat ca un tratament complementar pentru a vă ajuta să obțineți rezultate mai bune, dar nu este suficient pentru a pierde în greutate în mod semnificativ.

Dacă sunteți interesat de Venus Legacy și doriti să îl utilizați în programul dvs. de îngrijire a corpului, trebuie să consultați un specialist în estetică care poate evalua starea dumneavoastră de sănătate și vă poate oferi recomandări personalizate. Este important să aveți așteptări realiste și să înțelegeți că rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Venus Legacy™