NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.

De ce este atat de iubit tratamentul Dermalinfusion?

Tratamentul Dermalinfusion este adorat de majoritatea femeilor (dar şi bărbaţii vin la noi în centru pentru acest tratament) deoarece oferă numeroase beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii. Iată câteva motive pentru care acest tratament este adesea recomandat:

 

  1. Exfoliere eficientă: Dermalinfusion utilizează un dispozitiv special pentru a exfolia și elimina celulele moarte ale pielii. Acest proces ajută la îmbunătățirea texturii pielii și la estomparea cicatricilor, ridurilor fine și petelor solare.
  2. Hidratare profundă: Tratamentul Dermalinfusion utilizează o tehnică de infuzie controlată a substanțelor hidratante în piele. Aceasta ajută la hidratarea profundă a pielii și la refacerea barierei de protecție a pielii, ceea ce poate reduce uscăciunea și aspectul tern al pielii.
  3. Tratamentul imperfecțiunilor: Dermalinfusion poate ajuta la tratarea unei game largi de probleme ale pielii, inclusiv acneea, hiperpigmentarea, petele solare și porii dilatați. Substanțele active utilizate în timpul tratamentului pot contribui la reducerea inflamației și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
  4. Rezultate imediate și durabile: Unul dintre avantajele majore ale tratamentului Dermalinfusion este că oferă rezultate imediate și durabile. Pielea va arăta mai proaspătă, mai radiantă și mai hidratată imediat după tratament, iar beneficiile se vor menține în timp.
  5. Tratament non-invaziv și sigur: Dermalinfusion este un tratament non-invaziv, ceea ce înseamnă că nu implică nicio procedură chirurgicală sau injecții. Este o opțiune sigură pentru majoritatea tipurilor de piele și nu necesită timp de recuperare sau evitarea activităților cotidiene.

 

Este important să consulți întotdeauna un specialist în îngrijirea pielii sau un dermatolog înainte de a decide să urmezi tratamentul Dermalinfusion. Aceștia pot evalua starea pielii tale și pot oferi recomandări personalizate în funcție de nevoile tale specifice.

Tratamentul DERMALINFUSION
Tratament Dermalinfusion