NOU: Epilare cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
OPENING: : Din 1 august lista programărilor pentru locația din Constanța este deschisă.

De ce este important să bem apă după o ședință de Venus Legacy? 

articol-16-01-2023-1

Așa cum v-am mai menționat, pentru a asigura cele mai bune rezultate în urma unei şedinţe de radiofrecvenţă Venus Legacy, este foarte important să consumați o cantitate mai mare de apă decât o faceţi în mod normal. Mai jos vom explica de ce este important să faceţi asta.

Căldura generată de radiofrecvenţa multipolară Venus Legacy modifică permeabilitatea membranelor celulelor adipoase. Încălzirea țesuturilor accelerează natural metabolismul grăsimii care se transformă în grăsime lichidă, care, din celulele adipoase este eliberată în matricea extracelulară de unde este eliminată de organism prin limfă, transpirație și urină.

Sistemul limflatic reprezintă o rețea de vase şi organe care preiau și transportă deșeurile (printre care şi grăsimea topită), pentru a le elimina din corp. Acesta funcționează ca un filtru, prin eliminarea bacteriilor, microorganismelor și celulelor moarte.
Lichidul limfatic poate fi îngroșat de toxine dacă nu se consumă suficiente lichide, fapt ce poate conduce la probleme de sănătate.

Tocmai de aceea este bine să aveți în vedere faptul că, în general, după ședințele de radiofrecvenţă Venus Legacy (dar şi după alte aparate de remodelare corporlă cu radiofrecvenţă), este necesar să suplimentaţi aportul de apă, atât din motive medicale, dar şi pentru a avea rezultate mult mai bune mai rapid.

Diferenţele post tratament dintre o persoană care nu consumă lichide şi una care consumă se văd şi în protocolul de lucru ®persoanele care nu consumă minim 1.5 litri de apă zilnic au nevoie de mai multe şedinţe.

* Venus Legacy are aprobare FDA (Food and Drug Administration USA) şi Health Canada.

articol-16-01-2023-2