NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Dermalinfusion, inovație în materie de skincare

Tratamentul DERMALINFUSION

Dragele mele miresici, dragi viitori miri, nu-i așa că trebuie să arătați spectaculos în ședința foto din ziua nunții? Acea zi unică, așezată la loc de cinste pentru ani buni, din care va rămâne chipul vostru fericit într-un frumos album de nuntă. Da! Sigur că vreți să fiți cea mai bună variantă a voastră pentru ziua aceea și căutați soluții pentru asta încă dinainte cu un an, lună de lună și zi de zi, de la tratamentele pielii la cea mai mică agrafă de păr sau butonul de la cămașă, toate sunt extrem de importante și alcătuiesc Ziua cea mai mare și mai importantă, cu voi în centrul ei.

O piele radiantă, strălucitoare, fără riduri, fără pori măriți, curată și luminoasă, fără pete cauzate de soare, fără urme de acnee sau deshidratare, asta este ceea ce urmărim în definitiv toate femeile. Dar nu numai noi, ci și domnii, de ce nu?

Dar ce ați spune dacă vă anunțăm că există acum un nou tratament cosmetic, absolut non-invaziv, care face toate astea și încă mai mult? Probabil că ați întreba dacă există cu adevărat un astfel de tratament și dacă puteți avea acces la el. V-am răspunde că da, există cel mai bun tratament, total non-invaziv și extrem de eficient, cu rezultate remarcabile de la prima ședință, care se numește Dermalinfusion, unic în lume prin acțiunea sa 3 în 1 de exfoliere a celulelor moarte, extracție ce asigură o curățare profundă a pielii inclusiv în interiorul porilor și infuzarea în adâncime a serurilor special concepute pentru fiecare tip de piele și particularitățile acesteia. Și da, deși este considerat tratamentul vedetelor de la Hollywood, precum Jennifer Lopez, Cardi B, Jennifer Anniston şi multe altele, care îl numesc “The pre-Red carpet treatment”, aveți acces la el în cadrul centrului de tratamente Derma Pro Center, la prețuri accesibile, inclusiv prin pachete de mai multe ședințe, cu posibilitatea plății în rate. Pentru detalii suplimentare accesați site-ul www.dermaprocenter.ro.

Vino să ne cunoști înainte de ziua ta cea mai importantă și noi o să ne asigurăm că vei radia și vei fi cea mai frumoasă, sau, de ce nu, cel mai frumos!

Încearcă tratamentul nostru Dermalinfusion, obține un nou look mult mai fresh și mai tânăr, mai radiant și mai plin de luminozitate și noi îți garantăm că o să vrei să ne vizitezi înaintea fiecărui eveniment important din viața ta, înaintea fiecărei ședințe foto și înaintea oricăror întâlniri speciale pentru tine.

Ca să te convingi singură/singur ți-am pregătit și o ofertă specială care să-ți permită să îți îndepărtezi orice posibilă îndoială și să te îndrăgostești iremediabil de unicitatea tratamentului Dermalinfusion și frumusețea pe care o scoate în evidență.

Până la data de 31.12.2021 beneficiezi de un preț special per ședință de 400 lei! Oferta are caracter limitat în timp.

Te așteptăm cu sora, mama, viitoarea soacră, cumnată sau cu întreg alaiul de domnișoare de onoare, iar pe voi dragi domni  vă așteptăm cu cei mai buni prieteni, fratele, tatăl, verișorul și colegul de muncă să vă împrietenim cu Dermalinfusion, care prin unicitatea lui vă va transforma pielea semnificativ și vizibil, făcând-o mai curată, mai sănătoasă, mai tânără, mai luminoasă, mai hidratată și mai uniformă, fără pete sau urme de acnee!

Tratamentul DERMALINFUSION