NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Programează-te împreună cu o prietenă la o ședința de DERMALINFUSION și beneficiați de prețul special de 350 RON (în loc de 430 RON). Promoție valabilă 21 ianuarie - 21 februarie.
PROMO: Epilare laser luna februarie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446

Dermalinfusion – Sezonul rece

Dermalinfusion este un tratament cosmetic care implică exfolierea și curățarea pielii cu ajutorul unui dispozitiv specializat care aspiră celulele moarte ale pielii și injectează în același timp seruri hidratante și antioxidante. Acest tratament este eficient în îmbunătățirea texturii pielii, estomparea petelor pigmentare și hidratarea profundă a pielii. În sezonul rece, când pielea este mai predispusă la uscare și deshidratare, Dermalinfusion poate fi o opțiune excelentă pentru menținerea unui ten sănătos și strălucitor.

Iată câteva sfaturi pentru a avea în vedere dermalinfusion în sezonul rece:

  1. Hidratare profundă: Dermalinfusion injectează seruri hidratante în piele, ceea ce este benefic în sezonul rece. Asigură-te că continui să aplici o cremă hidratantă  după tratament pentru a menține nivelurile optime de hidratare ale pielii.
  2. Protecție solară: Chiar și în sezonul rece, este important să utilizezi un produs cu factor de protecție solară în fiecare zi pentru a proteja pielea de razele UV și a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.
  3. Evită expunerea la frig excesiv: După tratament, evită expunerea la temperaturi foarte scăzute și vânt puternic, deoarece aceste condiții pot usca și irita pielea recent tratată.
  4. Evită exfolierea excesivă: După Dermalinfusion, pielea ta a fost deja exfoliată în mod eficient. Evită utilizarea altor produse exfoliante agresive pentru câteva zile pentru a permite pielii să se recupereze.
  5. Aplică produse blânde: În timpul perioadei de recuperare, folosește produse blânde de îngrijire a pielii și evită produsele cu ingrediente iritante sau agresive.
  6. Consultați un specialist: Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la îngrijirea pielii după Dermalinfusion în sezonul rece, discută cu specialistul care a efectuat tratamentul pentru sfaturi personalizate.

Dermalinfusion poate fi o opțiune excelentă pentru menținerea sănătății și frumuseții pielii tale în sezonul rece, dar este important să ai în vedere sfaturile de îngrijire post-tratament pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a proteja pielea împotriva factorilor de mediu duri din timpul iernii.

Sărbătorim Dragobete!
Tratamentul DERMALINFUSION