NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Dermalinfusion – tratamentul preferat al vedetelor de pe covorul roşu

“The pre-Red carpet treatment”, așa este numit acest tratament de către vedetele de la Hollywood. Jennifer Lopez, Cardi B, Jennifer Anniston îl fac înainte de evenimente importante.

De ce?

Pentru că „volumizează” tenul,  pentru că îl face să pară mai fresh, mai luminos şi machiajul se aşează impecabil după acest tratament. Rezultatul este vizibil imediat și durează până la 3-4 săptămâni.

Dermalinfusion este un tratament care se realizează cu o aparatură specială americană patentată și serurile Pro Infusion. În funcţie de nevoile fiecărei persoane terapeutul poate folosi diverse combinaţii pentru ca tenul să atingă cea mai bună versiune.

Tenul mixt şi gras adoră combinaţia între Pore Clarifying (ce conţine acid salicilic şi extract de bakuchiol și ulei de oregano) şi Vitamina C . Bakuchiol este un ingredient natural care stabilizează retinolul și îi potențează efectele anti-aging, în timp ce reduce iritația și inflamația pielii. La fel ca retinolul, acționează pentru a reduce semnele de îmbătrânire a pielii: linii fine, riduri și pete. Ajută la curățarea porilor, la reglarea supraproducției de sebum precum și la reducerea roșeței.

Pentru un ten normal sau uscat combinaţia ideală poate fi între  Acid Hialuronic (tehnologia ACQUACELL ™ ajută la promovarea sintezei naturale de colagen) şi Vitamina C (combo-ul vitaminelor E și un derivat stabil al vitaminei C -fosfat de ascorbil de sodiu, 5%, îmbunătățit cu extract de semințe de struguri, protejează împotriva radicalilor liberi, ajută la producerea sintezei de colagen).

Vă aşteptăm în centru Derma Pro pentru a alege împreuna cu specialiştii noştri varainta optimă pentru tenul dumneavoastră.

Tenul se va îndrăgosti de această curaţare prin exfoliere uşoară şi infuzare a serurilor şi cu siguranţă va deveni tratamentul dvs facial preferat!

Dermalinfusion – tratamentul preferat al vedetelor de pe covorul roşu
Dermalinfusion – tratamentul preferat al vedetelor de pe covorul roşu