NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna aprilie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Epilare definitivă fără durere? DA! Laserul Alexandrite DEKA Motus AX

Deka Motus AX este noul aparat de epilare definitive din  Derma Pro Center complet nedureros potrivit pentru toate tipurile de piele, cât si pentru firele mai deschise la culoare neobservate de un alt laser.

TEHNOLOGIA MOVEO

Livrarea Moveo este descoperirea tehnologică care a făcut ca dispozitivele Deka Motus AX & AY să fie sinonime cu epilarea laser fără durere pentru toate tipurile de piele. Această tehnologie proprie Moveo a fost dezvoltată pentru a oferi o îndepărtare a părului fără durere și pentru a depăși limitările tradiționale ale laserului Alexandrite 755nm.

Tehnologia Moveo utilizează mișcări simple și continue pe o zonă mică, oferind treptat o doză precisă de energie țesutului vizat, fără a deteriora pielea din jur. Vârful de safir răcit de pe Motus AX face ca tratamentele să fie sigure și complet confortabile pentru pacient.

Majoritatea sistemelor laser necesită un distanțier între sursa de energie și piele furnizând  energia prin aer. Aceste dispozitive emit energie care este în mare măsură reflectată sau refractață de piele, reducând astfel energia disponibilă în scopuri terapeutice.

Piesa de mână unică Moveo a fost concepută pentru a rezolva această problemă. Vârful de safir și piesa de mână de răcire de contact alunecă direct pe piele, permițând o absorbție de energie de aproape 100%. Rezultatul este transferul de energie dublu comparativ cu alte dispozitive laser.

Când voi observa rezultatele?

Rezultatele se vor observa de la prima ședință. Se estimează că fiecare sesiune distruge 10-15% din foliculii din zona tratată. Deci, există o reducere vizibilă suplimentară a părului cu fiecare sesiune. În timp ce ciclurile de creștere ale fiecărei persoane și dispersia părului sunt diferite, protocolul laserului își propune să obțină rezultatul dorit în cât mai puține sesiuni (în medie intre 6 și 8 ședințe).

DEKA Alexandrite

Rezultatele complete vor fi obținute după finalizarea seriei. Se recomandă însă ședințe individuale de întreținere pentru a îmbunătăți rezultatul la pacienții cu mai multe cicluri de creștere, cei care sunt predispuși să producă noi foliculi mai frecvent și cei cu afecțiuni hormonale sau medicale care afectează creșterea părului. Motus AX va oferi rezultate care depășesc alte lasere pentru îndepărtarea părului!

DE CE SĂ ALEGEM EPILAREA CU LASERUL ALEXANDRITE DEKA?

  • Cel mai performat aparat de eliminarea a părului nedorit (Laser NATURAL Alexandrite);
  • Procedură complet nedreroasă;
  • Eficient pentru toate tipurile de păr, chiar și firele cele mai deschise  (pigment maro deschis, nu blond!) la culoare vor fi distruse;
  • Este potrivit pentru toate fototipurile de piele;
  • Rezultate uimitoare în mai puține ședințe;
  • Fără pierderi de energie datorită tehnologiei Moveo;
  • Fără risc de arsură sau decolorare a pielii;
  • Datorită sistemului de răcire procedura este extrem de confortabilă;
  • Rezultate rapide și permanente.
DEKA Alexandrite