NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.

Epilare definitivă vara?

Epilarea definitivă se poate face și vara? Raspunsul este, DA, se poate face și vara, însă trebuie să urmăm cu strictețe recomandările terapeutului.

În cadrul Derma Pro Center este folosită tehnologia LEGOLASER prin aparatul LASER DIODĂ ERIDE SMART DUAL, un nou sistem laser diodă Alexandrite care are o eficacitate maximă pentru toate tipurile cutanate, pe tot parcursul anului. Cele mai populare tipuri de laser utilizate sunt: Dioda, Alexandrite sau Nd:Yag. Acest nou sistem laser diodă, cu trei lungimi de undă integrate într-un singur aplicator (755nm + 808 nm + 1064 nm) sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și culorile de păr, pe parcursul întregului an, mulțumind chiar și pe cei mai pretențioși clienți, care caută performanțele cele mai înalte de epilare definitivă.

Întrucât epilarea definitivă foloseste principiul fototermolizei selective, razele UVA și UVB pot duce la o lezare a pielii în combinație cu expunerea acesteia la energia laser, de aceea se recomandă evitarea expunerii la soare cu 5-7 zile înainte de sesiune, dar și după aceasta.

Datorita intervalului mai redus în care trebuie evitată expunerea la soare înainte și după tratament (5-7 zile), laserul diodă poate fi o opțiune bună pentru zone expuse în mod constant la soare, precum picioare sau brațe, cu conditia de a se respecta cu strictețe perioada și recomandările medicului dermatolog sau a terapeutului.

Crema de protecție solară este un factor extrem de important pentru sănătatea pielii pe timp de vara, chiar dacă nu efectuati ședințe de epilare definitivă.

Dacă optați pentru ședințe de epilare vara, crema de protecție trebuie utilizată constant. Pentru a evita hiperpigmentatia sau arsurile, pielea trebuie protejată de soare înainte și după tratament. Pentru a fi in marja de siguranță, se recomandă o crema cu un factor minim de protecție SPF 30.

Aceste indicații esențiale ale epilării definitive cu laser a dat însă naștere mitului că epilarea definitivă trebuie evitată pe tot timpul verii. Deși trebuie să evităm expunerea directă la soare înainte și după tratamentul cu laser, ideea că epilarea nu se poate face în condiții de siguranță și vara este una falsa.

Epilarea pe timp de vară necesită respectareara regulilor expuse mai sus.

Epilare definitivă vara