NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna aprilie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Epilarea definitivă, cel mai bun prieten al nostru

Epilare definitivă cu laser diodă rază Alexandrite și Nd YAG

EPILAREA DEFINITIVĂ, CEL MAI BUN PRIETEN AL NOSTRU

În timpurile noastre, frumusețea și igiena corpului reprezintă preocupări din ce în ce mai importante atât pentru reprezentanții sexului frumos, cât și pentru bărbați. Epilarea definitivă reprezintă una dintre metodele care poate ajuta orice persoană să se simtă bine în corpul său, să își îmbunătățească semnificativ frumusețea, igiena și stima de sine, și, nu în ultimul rând, să câștige timp, mult timp, atât de valoros în zilele noastre. Epilarea, ca metodă de înfrumusețare a evoluat în timp, trecând de la tehnicile tradiționale, precum epilarea cu ceară, la epilarea cu laser, un procedeu avansat și modern, care tratează și anumite afecțiuni, aducând un plus de valoare estetic și salvând timp prin renunțarea la clasica epilare cu ceară la două sau patru săptămâni, la epilatorul care este ba dureros, ba neperformant (plus că nu poate fi folosit în anumite zone sensibile) la aparatul de ras care are rezultate pentru o zi sau două.

În cele ce urmează vă detaliem ce presupune epilarea definitivă cu laser, care sunt indicațiile înaintea acestei proceduri, cât durează, care sunt avantajele și cum se diferențiază de alte metode.

DESPRE EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Epilarea definitivă cu laser reprezintă o procedură care te ajută să îndepărtezi părul nedorit din orice zonă a corpului, indiferent că este vorba de mâini, axilă, picioare sau alte zone mai sensibile precum zona inghinală sau față.

Un aspect demn de reținut este că, în plus de faptul că are o componentă de ordin estetic, epilarea definitivă cu laser este recomandată și pentru că ajută la tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de păr. O afecțiune comună a firelor de păr, cauzată de cele mai multe ori de bacterii și infecții fungice, este foliculita, care poate să apară, fără discriminare, atât la femei, cât și la bărbați. Primele semne ale foliculitei sunt iritațiile pielii și acele puncte roșii de la nivelul firelor de păr.

De asemenea, epilarea cu laser este recomandată și în hirsutism – o afecțiune endocrinologică ce afectează femeile cauzând apariția de păr gros, închis la culoare în zone precum: mustața, bărbie, perciuni, areole. În aceste cazuri este de reținut faptul că, pe lângă tratamentul medicamentos specific, epilarea cu laserul Alexandrite este extrem de utilă.

O altă indicație pentru folosirea laserului o constituie petele pigmentare: lentigine solare sau pistrui, lungimea de undă de 755 nm permițând laserului să identifice melanina (pigmentul brun) de la nivelul petei și să o elimine.

De subliniat este faptul că, printre cauzele care pot duce la apariția foliculitei se numără și epilarea cu ceară sau cu aparatul de ras și chiar transpirația excesivă. Rezultatul aplicării epilării cu laser va consta într-o piele superbă, sănătoasă, fără fire de păr.

În egală măsură, atât femeile, cât și bărbații, pot alege epilare cu laser pentru beneficiile ei, fiind la mare căutare printre practicanții de sport, precum atleți, culturiști, înotători, dansatori, dar și de către cei care au pilozitate excesivă și sunt deranjați de acest lucru, sau pur si simplu de cei care au o înclinație aparte către îmbunătățirea semnificativă a aspectului fizic.

TEHNICA EPILĂRII CU LASER – cum se produce

Epilarea cu laser vizează doar foliculii firelor de păr, împiedicând dezvoltarea rădăcinii, fără să irite pielea sau să afecteze țesutul. Este de subliniat că laserul acționează exclusiv sub epidermă, fără afectare profundă.

În cadrul Derma Pro Center este folosit  tehnologia LEGOLASER prin aparatul LASER DIODĂ ERIDE SMART DUAL, un nou sistem laser diodă Alexandrite care are o eficacitate maximă pentru toate tipurile cutanate, pe tot parcursul anului. Cele mai populare tipuri de laser utilizate sunt: Dioda, Alexandrite sau Nd:Yag. Acest nou sistem laser diodă, cu trei lungimi de undă integrate într-un singur aplicator (755nm + 808 nm + 1064 nm) sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și culorile de păr, pe parcursul întregului an, mulțumind chiar și pe cei mai pretențioși clienți, care caută performanțele cele mai înalte de epilare definitivă.

Laserul transmite un semnal luminos, transformat apoi în energie termică, acționând strict asupra foliculului pilos. Tehnica de epilare definitivă cu laser are avantajul că poate fi folosită pe orice zonă a corpului, printre care brațe, picioare, axilă, față, spate, abdomen, zona inghinală.

Epilarea cu laser diodă Alexandrite, spre deosebire de alte tehnici mai puțin evoluate, nu este invazivă, nu doare, pentru că in timpul procedurii pielea nu este agresată. În unele situații, în timpul tratamentului cu laser, când firul de păr este mai gros, poate să fie simțită o senzație asemănătoare unei înțepături.

PREGĂTIREA PENTRU TRATAMENTUL EPILĂRII CU LASER  – CUM ȘI CÂND

Epilarea cu laser necesită pregătire în prealabil, astfel încât este de reținut că înainte de efectuarea acestui procedeu este indicat să evitați epilarea cu ceară pentru cel puțin șase săptămâni. Această recomandare are ca si considerent faptul că tratamentul cu laser acționează asupra rădăcinilor, care sunt îndepărtate temporar prin epilarea cu ceară. Așadar, în funcție de cât de bine este respectată această indicație se vor vedea rezultate mai puternice sau mai slabe.

Înainte de prima ședință, trebuie să procedați la raderea cu aparatul de ras a zonei care urmează să fie tratată cu laser. Astfel, rădăcina rămâne în piele, dând posibilitatea laserului să acționeze eficient asupra foliculului de păr.

Subliniem faptul că epilarea cu laser poate fi efectuata în orice anotimp, atât iarna, cât și vara, cu condiția să fie evitată expunerea la soare cu minim cinci zile înainte și după tratament.

Prin intermediul tratamentului cu laser veți observa rezultate performante pentru orice tip de păr, fie că e vorba de fire de păr subțiri sau groase, închise ori deschise la culoare (negre, roșcate, blond  etc.). Totodată, precizăm că epilarea cu laser diodă Alexandrite poate fi făcută pe toate tipurile de piele, deschisă sau închisă la culoare, precum și bronzată, fiind deosebit de eficient pentru părul blond și deschis.

Cu ajutorul celor trei tehnologii laser cu care este echipat aparatul LASER DIODĂ ERIDE SMART DUAL , terapeutul din cadrul Derma Pro Center are posibilitatea să personalizeze ședințele de epilare pentru fiecare pacient, în funcție de fototipul pielii și de culoarea firului de păr.

CE PRESUPUNE ȘI CÂT DUREAZĂ UN TRATAMENT COMPLET DE EPILARE DEFINITIVĂ

Epilarea cu laser nu este dureroasă, fiind desfășurată în condiții de maximă siguranță și confort pentru persoana căreia i se aplică, reținându-se că în unele cazuri ar putea fi simțită o ușoară  senzație de căldură sau mici înțepături.

Pentru eficacitatea acestuia, tratamentul cu laser se efectuează pe pielea proaspăt rasă. Terapeutul care efectuează procedura va aplica un gel rece pe zona care urmează să fie tratată, astfel încât laserul să aibă o aderență mai bună. Ulterior, terapeutul mișcă aparatul cu laser pe zona care se dorește epilată, acoperind porțiuni cât mai mari. Semnalele luminoase vor destabiliza rădăcina firelor de păr, care vor cădea, fiind inhibată dezvoltarea rădăcinii. Firele de păr aflate în faza anagenă (de creștere) vor fi eliminate iar efectul va fi vizibil la 14 zile după prima ședință.

Tratamentul cu laser urmărește distrugerea firelor de păr aflate în faza de creștere, terapeutul urmând a regla  intensitatea laserului în funcție de tipul firelor de par, culoarea pielii și zona care urmează să fie tratată.

În ceea ce privește durata unei ședințe de epilare cu laserul menționăm că timpul alocat acesteia poate fi intre cinci minute și până la o ora și jumătate, aproape două ore, în funcție de zonă/zone, crescând până la maxim dacă se dorește un tratament full body, care să acopere toate zonele corpului.

Având în vedere că firele de păr de pe corpul uman nu cresc toate în același timp, pentru eficacitatea și uniformizarea tratamentului sunt necesare mai multe ședințe, urmând astfel ca toți foliculii dintr-o anumită zonă să poată fi eliminați. Un tratament complet de epilare cu laser cuprinde, de regulă, între opt și zece  ședințe, efectuate la distanță de aproximativ 4-6 săptămâni. Perioada tratamentului diferă în funcție de vârstă, sex, tipul și modul de creștere a parului și zona corpului. Totuși, rezultatele încep să se vadă chiar de la primele ședințe.

După finalizarea tratamentului de epilare cu laser, sunt recomandate doua sau trei ședințe de întreținere pe an.

De regula, epilarea cu laser este mult mai eficienta pe firele de par închise la culoare, cu atât mai mult în cazul bărbaților, ale căror fire sunt și adânc înrădăcinate. Terapeutul urmează să stabilească, în cadrul primei ședințe, perioada necesara de tratament pentru rezultate complete și optime, în funcție de fiecare pacient și particularitățile acestuia.

CONTRAINDICAȚII PENTRU EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Epilarea cu laser are beneficii multiple pentru piele și este recomandată nu numai din considerente care țin de aspecte estetice, precum pilozitatea excesivă, ci și din motive medicale. În urma unui astfel de tratament, pot fi tratate cu succes probleme ale pielii precum foliculita sau transpirația excesivă, pielea urmând să fie mai fină, fără iritații.

Chiar dacă procedura nu implică riscuri și este efectuată în condiții de siguranță pentru pacient, trebuie avute în vedere câteva contraindicații înainte de opta pentru epilarea cu laser.

Tratamentul de epilare definitivă cu laser nu este recomandat femeilor în perioada sarcinii sau celor care doresc să rămână însărcinate și urmează tratamente hormonale. Totodată, epilarea facială cu laser nu este potrivită în cazul persoanelor care urmează tratamente pentru acnee.

Menționăm că există contraindicații și pentru persoanele care urmează tratamente de chimioterapie sau cu antibiotice. Pentru epilarea definitivă inghinală, subliniem faptul că tratamentul nu se face pe perioada menstruației sau la scurt timp înainte și după, deoarece sensibilitatea zonei este crescută. De asemenea, începerea unui tratament de epilare definitivă cu laser este indicată după atingerea stabilității hormonale, atât în cazul fetelor, cât și al băieților.

AVANTAJELE EPILARII DEFINITIVE CU LASER

Dintre avantajele epilării definitive cu laser menționăm următoarele:

  • Confort sporit, deoarece tratamentul cu laser nu doare;
  • Siguranță mărită chiar și pentru zonele sensibile, tratate cu succes de tehnologia LEGOLASER prin aparatul LASER DIODĂ ALEXANDRITE; Lungimea de undă Alexandrite este deosebit de eficientă pentru părul blond și deschis la culoare, cum ar fi sprâncenele sau mustața, printre altele. Oferă o absorbție mai puternică a energiei, prin cromoforul melaninei, fiind ideală pentru o gamă largă de tipuri de păr și piele.
  • Timp de lucru mult mai scurt, spre deosebire de epilarea cu IPL, laserul putând să acționeze pe zone mai mari și pe mai multe fire de par în același timp, în doar câteva secunde;
  • Precizie mare, datorită faptului că laserul acționează numai asupra foliculului firului de păr, fără să afecteze țesutul din jur;
  • Poate fi utilizat pentru toate tipurile de piele;
  • Poate fi efectuat în orice anotimp din an, luând în considerare recomandarea de a nu vă expune la soare cel puțin cinci zile înainte și după tratament.
  • Se deosebește semnificativ de epilarea clasică, folosind epilatorul sau ceara, cea cu laser are rezultate pe termen îndelungat și nu este dureroasă.

Costurile tratamentului de EPILARE DEFINITIVĂ

Prețul unei proceduri de epilare definitivă laser diferă în funcție de zona tratată și complexitatea acesteia, precum și de numărul de ședințe necesare pentru a obține rezultatele dorite.

Terapeuții din cadrul Derma Pro Center sunt focusați pe siguranța și confortul fiecărei persoane, în cadrul primei ședințe urmând a identifica împreună nevoile și așteptările celui care apelează la procedură și a i se explica amănunțit cum să se pregătească și care vor fi rezultatele ședințelor de epilare cu laser.

Costul unui tratament de epilare definitiva cu laser poate varia intre 35 si 1810 de lei/ședința, în funcție de zona epilată. Dacă veți opta pentru un pachet de  zece ședințe, care să includă mai mult zone sau chiar full body, costurile sunt mult mai avantajoase. Ședința anuală de întreținere pentru pacienții care au făcut tratamentul la Derma Pro Center beneficiază de un discount de 30%.

Pentru detalii, prețul pentru fiecare zonă, precum și pentru prețul pachetelor care conțin mai multe ședințe de epilare definitivă și alte oferte speciale aveți posibilitatea să consultați secțiunea de Prețuri și promoții a site-ului.

TESTEAZĂ GRATUITPoți testa gratuit o ședință de epilare pentru zona axilei

 

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

EPILAREA cu laser – UN CADOU POTRIVIT PENTRU ORICE OCAZIE

Este ziua cuiva drag, a mamei, a soției, a sorei, a celei mai bune prietene, a fratelui tău, a celui mai bun prieten, a unui coleg, a unei colege, a unui văr sau verișoară, a unei nepoate sau nepot sau pur și simplu a cuiva de care îți pasă.

Te gândești și te răzgândești, parcă niciun cadou nu e potrivit, îți vin tot felul de întrebări în cap: „Oare o să îi placă?”, „O să îl folosească?”, „Oare mai are așa ceva?”, etc.

Dăruiește-i un Gift card Derma Pro Center cadou, valabil pentru epilare definitivă cu laser sau tratament cu Dermalinfusion, de ce valoare apreciezi tu că este potrivită.

ÎI poți și personaliza cu un mesaj gratuit la momentul achiziționării lui online, ți se va trimite ție sau direct persoanei vizate pe email. Poți opta și pentru varianta achiziționării acestora pe suport de hârtie cu valori deja prestabilite, direct de la sediul Derma Pro Center.

Noi te asigurăm că va fi un cadou deosebit și apreciat din plin de mama care nu are timp sau energie să se pună pe ea pe primul loc, de sora ta care a făcut și ea un copil, doi, trei și gândurile ei sunt mai mereu către cei dragi, sau poate nu are copii dar îi lipsește timpul pentru ea, de colegul care iubește sportul, îi place să aibă grijă de el sau este pur și simplu modern, de șefa care trebuie să se relaxeze uneori și să știe că ne gândim la ea și în timpul liber, de cea mai bună prietenă a ta de care îți este dor mereu, de iubita sau soția ta căreia vrei să-i arăți că-ți pasă, că este importantă, unică și frumoasă, că merită răsfățată cu tot ce este mai bun, de mama ta mereu în pas cu moda, plină de energie și iubire, de soțul tău sau fratele tău, să le arăți că îți pasă și nu vrei să se mai chinuie agonizând la epilarea cu ceară, de orice persoană dragă ție care va înțelege că ei contează și vrei să le oferi performanța epilării cu laserul diodă Alexandrite la Derma Pro Center, un loc unde te simți într-adevăr frumos, unic, cu oameni veseli și pricepuți.