NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna aprilie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Epilarea definitivă – remediu pentru foliculită

Eride Epilare definitivă

Ați observat vreodată că pe picioarele dumneavoastră pot apărea anumite fire de păr situate nu la suprafața, ci în interiorul pielii? Sau ați observat că axila dumneavoastră are o nuanță închisă, maronie? Dacă da, atunci în mod sigur știți cât de dureros sau inestetic poate fi acest lucru.

Acest aspect poartă denumirea de foliculită și poate fi un rezultat al epilării cu ceară, lama, aparatul sau crema depilatoare. Factorul declanșator pentru foliculită este faptul că, prin epilarea tradițională, stratul de piele de la suprafață este lezat, însă rădăcina părului se reface după o anumită perioadă de timp. În momentul în care pielea se reface la suprafață, ea acoperă anumite fire care rămân blocate în profunzime.

Tocmai de aceea, este recomandată epilarea definitivă, mai ales persoanelor care sunt predispuse la foliculită. Prin distrugerea foliculilor piloși cu ajutorul laserului, firele de păr nu vor mai crește sub piele, eliminând astfel aspectul inestetic și apariția petelor reziduale maronii.

Astfel, prin epilarea definitivă nu numai că veți scăpa de grija epilatului, însă veți obține și o piele fină, fără dureri sau imperfecțiuni.

Epilare definitivă - Before After