NOU: Epilare cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
OPENING: : Din 1 august lista programărilor pentru locația din Constanța este deschisă.

Epilarea faciala cu Deka – Alexandrite

Epilarea cu laserul Alexandrite este o tehnică populară pentru înlăturarea părului nedorit și poate fi eficientă și pe zona facială. Alexandrite este un tip de laser cu lungime de undă specifică, care țintește pigmentul în foliculii de păr și îi încălzește, distrugându-i în mod selectiv. Cu toate acestea, există câteva aspecte de luat în considerare înainte de a decide să efectuați epilarea cu laserul Alexandrite pe zona facială:

  1. Sensibilitatea pielii: Zona facială este foarte sensibilă, iar epilarea cu laserul poate cauza disconfort, mai ales în zonele mai sensibile cum ar fi buzele sau zona de sub ochi.
  2. Rezultate variabile: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană. În cazul unor indivizi, epilarea cu laserul Alexandrite poate fi foarte eficientă în reducerea creșterii părului, în timp ce alții pot avea nevoie de mai multe ședințe pentru a obține rezultate satisfăcătoare.
  3. Tipologia firului de păr: Rezultatele pot fi influențate și de tipul și culoarea părului. Părul mai închis la culoare, care conține mai mult pigment, are tendința să răspundă mai bine la tratamentele cu laser. În centrul nostru nu se efectuează ședințe pe un fir deschis la culoare ( alb/blond/roșcat) 
  4. Risc de reacții adverse: Excesul de expunere la laser poate provoca iritații, roșeață, umflături sau chiar cicatrizare temporară a pielii. Este important să consultați un specialist în epilare cu laser sau un dermatolog înainte de a începe tratamentul, pentru a discuta despre riscuri și a primi recomandări adecvate.
  5. Consultarea unui specialist: Este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în epilarea cu laser sau un dermatolog înainte de a decide să efectuați tratamentul. Aceștia vor evalua tipul dvs. de piele, culoarea părului și alți factori pentru a determina dacă epilarea cu laserul Alexandrite este potrivită pentru dumneavoastră
În general, epilarea cu laserul Alexandrite poate fi o opțiune eficientă pentru epilarea facială, dar este important să aveți așteptări realiste și să fiți bine informați înainte de a începe tratamentul.
În cadrul Derma Pro Center veți primi cele mai realiste recomandări, și în cazul în care tipul dumneavoastră de piele/par nu se încadrează în parametrii țintiți de noi, tratamentul nu va fi efectuat.
Epilare laser DEKA
Epilarea faciala cu Deka - Alexandrite