NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna aprilie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Îmi fac epilare definitivă și totuși îmi crește părul. De ce?

Dorești să începi tratamentul de epilare cu laser, dar nu știi la ce rezultat să te aștepți?
Ei bine, în general, odată ce ai ajuns la finalul ședințelor de îndepărtare a părului cu laser, te poți bucura de o piele fină chiar și ani de zile, fiind necesare doar câteva ședințe de întreținere. Totuși, este important să înțelegem la ce să ne așteptăm când vine vorba de creșterea părului.

În timpul tratamentului, foliculii de păr sunt deteriorați și ca urmare, părul nu mai are din ce să crească. Cu toate acestra, chiar dacă tratamentele cu laser dăunează foliculilor de păr, aceștia nu sunt distruși complet. În timp, foliculii tratați se pot recupera de la deteriorarea inițială și pot crește din nou. Tocmai de aceea, este important să înțelegem că ne putem aștepta ca un procent de 10-15% din păr să revină, însă firul va fi foarte subțire și moale, foarte greu de observat.

Există mai mulți factori ce influențează dacă părul va crește din nou, sau nu, după tratamentul de îndepărtare cu laser. Atât tipul dumneavoastră de păr, cât și dereglarile  hormonale, pot avea un impact asupra rezultatelor.

Dacă descoperiți că o zonă a corpului dumneavoastră se confruntă cu o creștere vizibilă a părului la ceva timp după tratament, înseamnă că a sosit timpul să vă întoarceți la o ședință de întreținere.

DEKA Alexandrite
DEKA Alexandrite
DEKA Alexandrite
DEKA Alexandrite
DEKA Alexandrite