NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Îmi va extrage procedura de Dermalinfusion toate punctele negre?

Dermalinfusion reprezintă un tratament facial ce constă într-o exfoliere mecanică, dar blândă a tenului, urmată de o infuzie de substanțe benefice tenului. Procedura ajută la eliminarea în profunzime a impurităților prezente în pielea noastră.

Așadar, Dermalinfusion  ajută la extragerea anumitor puncte de grăsime, comedoane și puncte negre, cu toate acestea, este necesar de menționat că Dermalinfusion nu are ca scop principal extracția punctelor negre. Dacă vă doriţi exclusiv scoaterea punctelor negre vă recomandăm o sesiune de cosmetica clasică, apoi pentru menţinerea acestor rezultate şi prevenirea altor puncte negre o şedinţă pe lună de Dermalinfusion.

După procedura de exfoliere, care durează 30 de minute, se aplică o mască calmantă-hidratantă pentru 15 minute. La finalul procedurii, care nu este deloc dureroasă, tenul nu necesită recuperare. În majoritatea cazurilor roşeaţa post procedură dispare în cele 15 minute în care este aplicată masca.

Mai multe informaţii despre serurile folosite şi despre procedură puteţi citi aici.
Pentru o sesiune de tratament Dermalinfusion vă puteţi programa online aici sau telefonic la numărul 0771.401.788.

Tratament Dermalinfusion
Tratament Dermalinfusion