NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.

Încearcă pe propria piele și convinge-te

Tratamentul DERMALINFUSION

Ești însărcinată sau alăptezi? Meriți să fii frumoasă pentru că tu ești unică și minunată!

Dermalinfusion este un tratament total non-invaziv și extrem de eficient, cu rezultate remarcabile de la prima ședință, unic în lume prin acțiunea sa 3 în 1 de exfoliere a celulelor moarte, extracție ce asigură o curățare profundă a pielii inclusiv în interiorul porilor și infuzarea în adâncime a serurilor special concepute pentru fiecare tip de piele și particularitățile acesteia.

Probabil că prima întrebare care îți vine în minte este dacă procedura Dermalinfusion este sigură în sarcină sau alăptare. Răspunsul este: “Da!” Dermalinfusion este în totalitate sigură pentru perioada sarcinii sau alăptării, ba chiar este recomandată această procedură pentru tratarea modificărilor apărute la nivelul pielii ca urmare a sarcinii.

Dintre cele patru tipuri de seruri ce pot fi folosite în cadrul tratamentului Dermalinfusion, îl recomandăm în principal pe cele cu acid hialuronic și vitamina C, acestea putând trata cu succes acneea hormonală sau petele hiperpigmentare, cunoscute și ca pete de sarcină, afecțiuni pentru care este nevoie să îți optimizezi rutina de îngrijire a tenului pentru a nu rămâne cu urme greu de corectat. În urma folosirii acestor seruri tenul va fi mai strălucitor și mai luminos, va avea protecție antioxidantă și o hidratare instantă și de lungă durată.

Unele produse de curățare, loțiuni de corp și de față, conțin ingrediente interzise pentru utilizare în timpul sarcinii, deoarece pot interfera în dezvoltarea normală a fătului, în timp ce altele trebuie evitate postpartum pentru că se pot transfera în laptele matern.

Dacă se dorește hidratare, acidul hialuronic este o substanță foarte apreciată, datorită proprietăților umectante. Dacă înainte să fii însărcinată obișnuiai să folosești acid hialuronic în rutina de îngrijire a tenului și îți dorești să faci asta în continuare, poți sta linistită, deoarece este unul dintre ingredientele sigure de folosit pe timpul sarcinii.

Pentru atenuarea petelor hiperpigmentare, stimularea sintezei de colagen la nivelul pielii și redarea luminozității acesteia Vitamina C este deosebit de utilă, iar vestea cea mai bună este că poate fi folosită, fără riscuri, pe parcursul sarcinii.

Aceste substanțe, odată introduse în derm, acționează din interior către exterior și tratează diverse probleme ale pielii cum ar fi ridurile superficiale și profunde, pielea deshidratată și îmbătrânită prematur, acneea, petele pigmentare sau elasticitatea scăzută.

Serul pe care nu îl recomandăm însă a fi folosit pe perioada sarcinii este cel pentru curățarea porilor care conține acid salicilic.

Dragă mămică, vino să te răsfățăm și să avem grijă de tine, pentru că meriți să fii frumoasă, sa te gândești la pielea ta care se tot forțează în perioada asta și să îi sari în ajutor, să îți iubești și prețuiești corpul minunat, care acum este casuța unui pui de om, care cu siguranță va fi încântat de lumina, sănătatea și frumusețea pe care o să o emani prin toți porii!

Ca să te convingi singură ți-am pregătit și o ofertă specială care să-ți permită să îți îndepărtezi orice posibilă îndoială și să te îndrăgostești iremediabil de unicitatea tratamentului Dermalinfusion și frumusețea pe care o scoate în evidență.

Până la data de 31.12.2021 beneficiezi de un preț special per ședință de 400 lei! Oferta are caracter limitat în timp.

Intră pe www.dermaprocenter.ro să găsești informații prețioase și vino să te pregătim cu cel mai mare drag pentru cea mai importantă întâlnire din viața ta!