NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.

Reducerea celulitei cu Venus Legacy

Venus Legacy este un tratament  non-invaziv care utilizează tehnologii avansate pentru a ajuta la remodelarea corpului și a feței. Este recomandat deoarece oferă mai multe beneficii și rezultate vizibile. Iată câteva motive pentru care Venus Legacy este adesea recomandat:

  1. Reducerea celulitei: Venus Legacy utilizează radiofrecvență și tehnologia de pulsuri magnetice pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele. Aceasta ajută la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea aspectului celulitei.
  2. Strângerea pielii: Tratamentul cu Venus Legacy poate ajuta la strângerea și tonifierea pielii laxe sau căzute, oferind un aspect mai ferm și mai tânăr. Tehnologia de radiofrecvență și pulsuri magnetice încălzește țesutul profund, ceea ce duce la contracția fibrelor de colagen și la stimularea producției de colagen nou.
  3. Remodelarea corpului: Venus Legacy poate fi utilizat pentru a contura corpul prin reducerea circumferinței și a grăsimii localizate în anumite zone, cum ar fi abdomenul, coapsele sau brațele. Tehnologia de radiofrecvență și pulsuri magnetice accelerează metabolismul celular, ceea ce ajută la descompunerea grăsimilor și la eliminarea acestora din corp.
  4. Rezultate non-invazive și fără timp de recuperare: Venus Legacy este un tratament non-invaziv, ceea ce înseamnă că nu necesită intervenție chirurgicală sau injecții. De asemenea, nu necesită timp de recuperare și nu implică efecte secundare majore. Tratamentul este confortabil și nu cauzează disconfort semnificativ sau durere.
  5. Rezultate vizibile și de durată: Venus Legacy oferă rezultate vizibile încă de la primele ședințe, dar numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de obiectivele individuale și de zona tratată. Rezultatele pot dura mult timp, dar pentru a le menține se poate recomanda efectuarea unor ședințe periodice de întreținere.

Este important să rețineți că Venus Legacy este un tratament cosmetic și rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a afla dacă Venus Legacy este potrivit pentru dumneavoastră, este recomandat să consultați un specialist în estetică, care vă poate oferi informații personalizate și recomandări în funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastră.

Venus Legacy™
Reducerea celulitei cu Venus Legacy