NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Venus Legacy şi excesul de piele

Venus Legacy şi excesul de piele

Venus Legacy este un dispozitiv non-invaziv care utilizează tehnologia radiofrecvenței multipolare și magnetism pulsat pentru a trata o serie de probleme estetice ale pielii și corpului, inclusiv excesul de piele. Tratamentul Venus Legacy are ca scop stimularea producției de colagen, reducerea celulitei și tonifierea pielii. Acesta poate fi utilizat pe diferite părți ale corpului, cum ar fi fața, gâtul, brațele, abdomenul, coapsele și fesele.

Beneficiile tratamentului Venus Legacy pentru excesul de piele pot include:

  • Reducerea aspectului pielii lăsate: Tratamentul poate ajuta la strângerea pielii și la îmbunătățirea fermității acesteia, reducând astfel aspectul pielii lăsate.
  • Stimularea producției de colagen: Radiofrecvența multipolară este utilizată pentru a încălzi țesuturile adânci ale pielii, ceea ce poate stimula producția de colagen. Colagenul este o proteină esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii.
  • Reducerea celulitei: Tratamentul Venus Legacy poate contribui la îmbunătățirea aspectului pielii în zonele cu celulită, făcând aceasta mai netedă și mai uniformă.
  • Confort și lipsa efectelor secundare semnificative: Tratamentul este non-invaziv și relativ confortabil pentru pacienți. Nu necesită timp de recuperare și nu sunt asociate efecte secundare semnificative.

Cu toate acestea, este important de menționat că rezultatele pot varia de la o persoană la alta, iar mai multe ședințe pot fi necesare pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, este important să consulți un specialist în estetică înainte de a începe un tratament cu Venus Legacy pentru a discuta despre obiectivele tale și pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru tine.

Venus Legacy™