NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

De ce nu este recomandată epilarea definitivă daca m-am expus la soare sau dacă am folosit autobronzant?

În mod sigur ați observat faptul că persoanele ce au un pigment mai închis al tenului se bronează mai repede, în timp ce persoanele mai deschise au nevoie de o expunere mai lungă pentru a obține același rezultat. Acest lucru se datorează concentrației de melanină prezente în pigmenul pielii dumneavoastră.

Melanina absoarbe lumina și o transformă în căldură. Atât expunerea la soare, cât și produsele autobronzante, închid pigmentul pielii și, automat, pielea va absorbi mai multă căldură. Cu cât concentrația este mai mare, cu atât absorbția de căldură este mai rapidă.

Când vorbim de epilarea cu laser, este important să înțelegem faptul că, cu cât concentrația de melanină este mai mare, cu atât este mai mare riscul de apariție al hiperpigmentării sau chiar al arderii. De ce? Deoarece cu cât pielea este mai închisă, cu atât aceasta va absorbi mai multă căldură.

Astfel, în aceste cazuri, se lucrează cu o intensitate foarte mică, pentru a evita efectele secundare neplăcute și, in mod firesc, va fi nevoie de mult mai multe ședințe pentru a ajunge la rezultatul dorit.
În cadrul Derma Pro Center folosim un laser de ultimă generaţie, cu 3 lungimi de undă, una dintre acestea fiind ND:Yag, care este ideală pentru pielea bronzată sau mai închisă la culoare.

Cu toate acestea, recomandarea de a nu vă expune la soare 5-7 zile înainte, dar şi după şedinţa de epilare definitivă rămâne valabilă şi trebuie respectată.

Epilare definitivă - Autobronzant

Vă recomandăm cu toată încrederea gamele de produse cu protectie solară Vagheggi (fitocosmetice) şi Selenia (dermato-cosmetice) pe care le puteţi achiziţiona în incinta centrului.

Produse cu protectie solară Vagheggi (fitocosmetice)
Produse cu protectie solară Selenia (dermato-cosmetice)