NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
Lista de preţuri se va schimba de la 1 ianuarie 2024. Clienţii actuali vor beneficia în continuare de preţurile vechi pentru procedura de epilare definitivă.
Program de sărbători:
24 - 31 Decembrie - ÎNCHIS
1 - 2 Ianuarie - ÎNCHIS
PROMO LUNA DECEMBRIE:
DEKA Pachetul lunii 4 + 2 ședințe bonus

Doare epilarea definitivă?

Epilarea definitivă cu laser poate provoca o senzație ușoară de disconfort sau furnicături în timpul tratamentului. Intensitatea disconfortului poate varia de la persoană la persoană și depinde de sensibilitatea individuală, zona tratată și tipul de laser utilizat.

Cu toate acestea, mulți oameni consideră că disconfortul asociat cu epilarea cu laser este mai ușor de tolerat decât alte metode de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară sau utilizarea epilatoarelor. În plus, tehnologia avansată utilizată în epilarea cu laser include adesea funcții de răcire ajuta la reducerea disconfortului.

Dacă sunteți îngrijorat de senzațiile neplăcute din timpul tratamentului, puteți discuta cu specialistul în epilare cu laser despre opțiunile de ameliorare a disconfortului.

Este important să menționați că disconfortul în timpul tratamentului este temporar și că beneficiile pe termen lung ale epilării definitive cu laser pot depăși cu mult orice senzație de disconfort tranzitorie.

În centrul nostru există şi o tehnologie care nu doare absolut deloc, şi anume, laserul natural Alexandrite de la Deka.
De asemenea avem un feedback foarte bun şi pentru dioda cu 3 lungimi de undă Lego Laser, clientele relatând ca disconfortul este destul de mic. În general zona de inghinal poate fi mai sensibilă în tratamentul cu dioda.

Epilare definitivă cu laser diodă rază Alexandrite și Nd YAG
Epilare laser DEKA