NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna aprilie: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

În cadrul Derma Pro Center este folosită  tehnologia LEGOLASER prin aparatul LASER DIODĂ ERIDE SMART DUAL, un nou sistem laser diodă cu rază ALEXANDRITE care are o eficacitate maximă pentru toate tipurile cutanate, pe tot parcursul anului. Cele mai populare tipuri de laser utilizate sunt: Dioda, Alexandrite sau Nd:Yag. Acest nou sistem laser diodă, cu trei lungimi de undă integrate într-un singur aplicator (755nm + 808 nm + 1064 nm) sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și culorile de păr, pe parcursul întregului an, mulțumind chiar și pe cei mai pretențioși clienți, care caută performanțele cele mai înalte de epilare definitivă.

Epilarea cu laser are beneficii multiple pentru piele și este recomandată nu numai din considerente care țin de aspecte estetice, precum pilozitatea excesivă, ci și din motive medicale. În urma unui astfel de tratament, pot fi tratate cu succes probleme ale pielii precum foliculita sau transpirația excesivă, pielea urmând să fie mai fină, fără iritații.

            Terapeuții noștri vă așteaptă cu cel mai în vogă tratament al starurilor americane, și anume DERMALINFUSION (supranumit și Diamond Glow).

            „The pre-Red carpet treatment”, așa este numit acest tratament de către vedete la Hollywood. Printre cele care îl efectuează frecvent se numără Jennifer Lopez, Cardi B, Jennifer Anniston.             Dermalinfusion® este un tratament dermatologic non-invaziv, cu o acțiune simultană de exfoliere, extracție și infuzare profundă a soluțiilor specifice afecțiunilor vizate.