NOU: Epilare definitivă cu laserul natural Alexandrite de la DEKA, standardul de aur în epilarea cu laser
PROMO: Discount de 10%, 15% sau 20% la achiziția abonamentelor pe laserul Alexandrite DEKA.
PROMO: Epilare laser luna mai: Dacă te programezi împreună cu o prietenă beneficiezi de extra discount. Detalii în pagina cu promoţii sau telefonic la 0785.108.446.

Derma Pro Center a luat ființă din dragostea noastră pentru frumos și grija pentru sănătate, din dorința de a vă pune la dispoziție servicii performante care beneficiază periodic de oferte accesibile, fără a face niciun rabat în ceea ce privește calitatea acestora, într-un loc special amenajat pentru liniștea, confortul și relaxarea dumneavoastră.

            Utilizăm cele mai noi și mai bune aparate de pe piață, respectiv: pentru epilarea definitivă cu laserul – aparatul LASER DIODĂ ERIDE SMART DUAL, un nou sistem laser diodă, cu trei lungimi de undă integrate într-un singur aplicator (755nm + 808 nm + 1064 nm) – Dioda,  rază ALEXANDRITE și Nd:Yag, care asigură o eficacitate maximă pentru toate tipurile cutanate și toate nuanțele de păr, pe tot parcursul anului, iar pentru tratamentele cosmetice complexe –  Dermalinfusion – singurul tratament de față și corp, care acționează prin 3 acțiuni simultane  asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate, curăță în profunzime și livrează o infuzie de seruri, pentru a trata a gama largă de probleme ale pielii. Este o tehnologie americană patentată, cu rezultate vizibile imediat și care durează în timp.